Se upp så att smeten inte blir för varm, då stelnar den. Sätt ugnen på 200 grader. Smält chokladen och smöret tillsammans med Cointreau i ett vattenbad
Efterrätten blev därför en vit chokladmousse på ägg från granngården, grädde från den halländska producenten Wapnö och egenodlade björnbär som jag frusit in
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.