Till korven bestämde jag mig därför för att plocka upp en gammal favorit som jag druckit många gånger i Berlin men aldrig gjort själv, varmäppelmust med julkryddor
Vem kunde tänka sig att det skulle bli vinter bara sådär över en natt. Hundarna är överlyckliga. Första gången de får se snö, och de får verkligen inte nog
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Gör must av äpplen. Själv använde jag min råsaftcentrifug men det går säkert lika bra att riva äpplen på rivjärn och sedan sila genom silduk, det som eftersträvas är en juice utan kärnor eller fruktkött
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.