Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Nu visade det sej att vildsvinet gick riktig bra att använda till porterstek, med blåbär och enbär blev det automatiskt en vildare smak på den gamla klassikern
Med en morotstzatziki och sallad till blev det precis som jag önskade. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Häll på krossade tomater, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärningen och tillsätt sockret och mejram. Servera tillsammans med ris och/eller bröd, creme fraiche eller turkisk yoghurt
Kan det bli bättre undrar jag när man väl kommit igång med både träning och skola. Tänkte för övrigt tipsa er där ute på en lätt variant av den otroligt goda cesarsalladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.