Vi klarar oss ju fint med vår Gröna låda verkar det som, så varför inte. ) Nej då, skämt åh sido, kokböckerna behåller vi även om det för tillfället inte kommer så mycket inspiration från dom
Eftersom både jag och sonen tyckte att det smakade för mycket solroskärnor förra gången jag provade att göra egen nutella beslutade jag mig för att göra ett försök till, men på ett annat sätt
Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Jag vill att du skavara frisk, smal och vältränad med idealvikt. Jag var med från början men tackade nej när det kom stora kuvert med blodprovsrör som de ville att jag och mina barn skulle ta och skicka till Karolinska Institutet
Men i övrigt ska Emelie ha all cred. Ät direkt, eller förvara i tätslutande påse. Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt frittfrån socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Degen kan verka klibbig, det ska den vara. Degen är något, lite mer känslig än vanlig vetedeg när du ska hantera den men den går förvånansvärt bra att kavla med rikligt med rismjöl eller majsmjöl på bakbordet
Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
citron, finstrimlat skal. Blanda ner citronskalet när ca 10 min återstår. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.