Valnötsfylld rödtungamed selleripuré och rödvinssås
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till fisken
  •  
  • Till rödvinsskyn
  • 2 dl spad från sellerikoket
  • 1/2 dl gott rödvin
  • 1/2 köttbuljongtärning
  • 50 –75 g mjukt smör
  • (salt, peppar)
  •  
  • Till servering
  • en kvist timjan
  • salt
  • 4 msk smör
  • 50 g valnötter
  • 150 g färskost (typ philadelphia)
  • 600 g rödtungefiléer
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk rosépeppar
  • 4 msk smör
  •  
  • Till selleripurén
  • 1/2 kg rotselleri
  • 1/2 kg potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.