Panko- och parmesanpanerade lammracks med potatismos och rödvinssås
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 5-6 lammrackskotletter
  • 2 ägg
  • 2 dl panko
  • 1/2 dl finriven parmesan
  • 1 tsk torkade italienska kryddor
  • 5 dl neutral olja
  • 1/2-1 dl mjölk
  • 70 g smör
  • 2 dl rött vin
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1,5 dl grädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk soja
  • 2 tsk socker eller tex Heinz chilisås för sötma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.