I fredags kväll klev jag av tåget i Lund, och möttes upp av Monsieur som redan var här nere. Ivanliga fall brukar vibli omhändertagna av våra vänner här, men den här gången var de upptagna av förberedelser införsitt bröllop, så vi hade för första gången någonsin en kväll i Lund, bara vi två
Provar att lägga in en högre växel på det "sunda livet" och startar mina morgnar med olikasmoothies, shaker och drycker som ska hjälpa kroppen igång på morgonen med dagens detox (som det så populärt heter)
Tyvärr tog de redan slut igår under valborgsfirandet. Därför så har jag bakat en hel del munkar i år. Men det gör inte så mycket, de var ju så goda så att det integick att inte äta
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Majs är som många kanske redan vet basfödan i många Sydamerikanska länder. Dessa fantastiska små brödplättar gjorda på majsmjöl är vanligt förekommande iolika delar av Sydamerika, främst Colombia, Venezuela och Costa Rica
Jag skulle egentligen haft semester från och med den här veckan, men har en del kvar att göra på jobbet så imorgon ska jag försöka bli klar med det mesta
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittadevi ett litetlibanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olikasmakrika och starka röror
Då var det dags för året första potatissallad med färskpotatis. I våra land har viinteriktigt ännu börjat skörda vår potatis, men snart kan våra sommarpotatissallader enbart innehålla vår egen potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.