Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Servera med valfria stekta grönsaker, jag valde. Skär 500 gram kyckling i lagomt stora filébitar. Blanda 2 dl vispgrädde, 2 msk balsamvinäger, i msk koncentrerad kycklingfond och 2 st pressade vitlöksklyftor. Häll såsen över kycklingen och grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter
Kyckling. Lägg ihop filén igen och linda med parmaskinka. På kycklingen skärs ett snitt på längden så att det bildas en "ficka", var försiktig och skär INTE igenom
Krydda kycklingenmed salt, peppar och oregano. Servera med potatismos eller ris. Linda sedan skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form
Börja med att rosta vitlöken så kan du använda den goda oljan som blir över till kycklingen. Krydda kycklingen och låt den ligga någon timme så tar smakerna åt sig bättre
4 stora kycklingfiléer, dela på hälften salt & peppar 8 skivor parmaskinka 6 – 8 potatisar, skär i klyftor 3 morötter, skär i stavar olivolja 2 vitlöksklyftor, halvera 1 purjolök, hacka 10 champinjoner, dela 1 gul paprika, skär i bitar 1 citron, skär i. - Läs hela inlägget här 4 stora kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.