I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Sedan väljer man själv vad som serveras till. Det som gör köttet så gott o mört är att det få koka riktigt länge så det bara faller sönder, då är det som bäst
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg dem i en platspåse
Vadå kött. Stek köttet du köpte. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Vilket var tvärtemot vad vi hade gjort. När jag kikade in hos Mårtenssons för någon dag sedan så bjöd de på receptet på en kreolsk gryta de ätit och samma dag skulle de äta revben
Efter att köttet marinerats ska det stekas på hög värme tills det är genomfärdigt. Servera köttetpå en bädd av grönsaker och servera tillsammans med mangosåsen
Skär köttet i tunna skivor, täck över med plastfolie, kyl till servering. Förbered resterande ingredienser till salladen, lägg dem var för sig på ett fat
Vad vi bjuder oss själv på till fredagsmyset har vi inte riktigt beslutat än, vi velar fram och tillbaka mellan två olika val, som två åsnor mellan två hötappar
Nu när det äntligen blivit härlig sommarvärme så är det är inte lätt att veta vad man ska äta. Mixa sedan melonköttet tillsammans med resten av ingredienserna utom myntan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.