Vörtbröd
Matrepubliken
Matrepubliken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vörtbröd
  • 2 bröd
  • 150 g julmust
  • 100 g grahamsmjöl
  • 10 g jäst
  • 100 g julmust
  • 250 g kallt vatten
  • 25 g jäst
  • 25 g honung
  • 100 g mörkt muscovadosocker
  • 100 g flytande vört
  • 650 g vetemjöl
  • 100 g rågmjöl
  • 20 g salt
  • 3 g mald pomerans
  • 1 g mald kryddnejlika
  • 2 g mald ingefära
  • 20 minuter och
  • 7-8 minuter till
  • 3 timmar
  • 250 grader och
  • 200 grader Gr
  • 98 grader
  • 30-45 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.