Bli nu inte förskräkt och tänk att, Oj, det verkar svåra att baka för det är dom inte utan det är nog snarare jag som får jobba lite med tekniken när jag ska rulla dom, för det är det momentet som är lite svårt
Japp, nu har vi julathela lägenheten klar idag, vi har alltså plockat fram rubbet. Är det någon som minns att vi hade en tomteparad här i vårtkök i fjor
Medelhavssallad. Hacka grönsakerna i stora tärnor och blanda ihop med olivolja, citron och mynta. När köttfärsen är färdigstekt blandar man ner nötter, russin och ris med 2 dl vatten och låt koka i cirka 2 minuter. Fyll kycklingen med köttfärsblandningen och tillaga i ugn i cirka 200-250 grader i cirka 1 timme. Skär gurkan i 4 delar (lodrätt). 1 tsk Silvias kryddblandning(koriander, vit- och svartpeppar, kardemumma, kummin, kanel). Kycklingens fyllning250 g köttfärs 1,5 dl grötris 1 msk smör 1,5 dl mandel utan skal 0,5 dl russin 0,5 dl cashewnötter 0,5 dl pinjenötter lite riven muskot 1 tsk Silvias kryddblandning(koriander, vit- och svartpeppar, kardemumma, kummin, kanel). Medelhavssallad 1 gurka 2 tomater 1 rödlök 1 tsk torr mynta (kryddburk) lite chilipulver 1 citron 5 msk olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.