45 min
eller tills potatisen känns mjuk.Prova med sticka. Ta ut och låt stå en stund i formen innan den stjälps upp. Skär och servera i fyrkanter.Rödvinssås
1 msk
olivolja
4 st
schalottenlökar
4 klyftor
vitlök
1 tsk
torkade chiliflingor (blev dock starkt!)
1 msk
torkad rosmarin
2.5 dl
rödvin
4 dl
vatten
2 msk
socker
2 msk
kalvfond (grönsaksfond för vegetarisk rödvinssås)
Rolfs kök är en klassisk svensk restaurang som ligger på Tegnérgatan. Igår var vi på Rolfs kök och åt en trevligmiddag med Kevins gode vän som var i stan
Jag har fått påpekat från vissa håll att jag bloggar för dåligt. Det är inte högsta prioritet just nu. Föräldraledigheten är slut och jag har jobbat sedan en månad tillbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.