Vardagswalewska- nästan
På Bordet
På Bordet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g rödspättafiléer
  • Cirka 2,5 dl torrt vitt vin
  • 25 g smör
  • 1 schalottenlök, finhackad
  •  
  • Sås
  • 1 1/2 msk smör
  • 3 msk idealmjöl
  • 5 dl gräddmjölk + reducerat fiskspad
  • 1 äggula 2 msk grädde
  • 5 msk riven parmesan
  • salt och vitpeppar
  •  
  • Pommes duchesse
  • 8 st medelstora potatisar
  • 2 msk smör
  • 2 äggulor salt och nymald vitpeppar
  •  
  • Garnering
  • 1 st kokt hummer, skalad och delad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.