Snart stundar alla möjligafestligheter, våren brukar vara full av dem. Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamt i ugnen och sedan droppa på ytterligare en marinadblir det otroligtsaftigt och mört
KallskuretPå överraskningsfestenvi hade för ett par veckor sedan bjöd vi på Italienskbuffé. Enkel och god mat att förbereda då det är många gäster och man inte har så mycket plats för varmhållning
Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojo rojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordiskbuffé var född
På nationaldagen hade jag en litenbjudning för familj och vänner för att firamin kommande födelsedag och det var även passande att ta det när det var nationaldag och alla var lediga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.