Servera sparrissalladenmed sötpotatisbullarna, pulled turkey och en klick lätt kesella. Det är det här som är det fin-fina med att experimentera i köket, rätt som det är så sitter du där med någonting nytt att mumsa på
Varva vit och grön sparris med ost och ärtskott på ett Uppläggningsfat. Lägg ner den gröna sparrisen tillsammans med den vita och koka ytterligare 3-5 min tills stjälkarna är knappt mjuka
Mer sparris - den här gången ska den dock vare sig kokas eller grillas utan skäras tunt, i rått tillstånd, och blandas med en citronsmakande parmesandressing
Rå sparrissalladmed citron & parmesanVit sparrisGrön sparrisOlivoljaCitronParmesanSaltPepparTvätta sparrisen, är det trådigt skal så skala den först och släng de trågdiga bitarna
4 Sparrissallad 900 g potatis 250 g grön sparris 65 g babyspenat 1 msk olivolja salt peppar Srirachayoghurt 2 dl matyoghurt 1 msk srirachasås Kyckling 2 msk srirachasås 1 msk olivolja 4 kycklingstek (urbenad kycklingklubba med ben) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.