Råsparrissalladmed citron & parmesanVit sparrisGrön sparrisOlivoljaCitronParmesanSaltPepparTvätta sparrisen, är det trådigt skal så skala den först och släng de trågdiga bitarna
Jag lyckades inte hitta så mycket information om juju mer än att den växer på stora buskar och härstammar från Kina, där den används flitigt i matlagningen
Personligen älskar jag Weledas duschkräm och body-lotion med havtorn, och mina torra läppar smörjer jag in med ett läppcerat med havtorn frånMedevisalvan
Stort tack till alla er som har följt mig och peppat med diverse glada tillrop under projektet. Idag är det sista dagen på Rå februari, mitt vårstädningsprojekt som gått ut på att utöka mängden raw food i vardagen
Jag försöker variera bollarna med lite olika ingredienser, och den här gången fick det bli råa cacaonibs, som jag lade i blöt över natten tillsammans med chiafrön, solrosfrön, pumpafrön, mandel, och gojibär
Jag tycker verkligen om att baka, men för att inte kroppen ska överdoseras med smör och socker så testade jag en kaka helt utan dessa ingredienser i helgen
Jag har gjort dem ganska ofta men undrar fortfarande över hur det är möjligt att jag kan tillfredsställa mitt sug för choklad med några nötter, daddlar och ett par matskedar kakao
Servera sparrissalladenmed sötpotatisbullarna, pulled turkey och en klick lätt kesella. Det är det här som är det fin-fina med att experimentera i köket, rätt som det är så sitter du där med någonting nytt att mumsa på
Igår när jag som bäst satt och funderade på vad jag skulle kunna tänka mig att äta till frukost idag, kom jag på att jag hade en påse med nyponskalsmjöl i skafferiet - importerat från Sverige, såklart, för jag har aldrig hört någon i Italien tala om nyponsoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.