Västerbottensost-krustader med ansjovis
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt krustader ca 15 -20 st
  • 1100 g riven Västerbottenost®
  • 11 ägg
  • 11 dl Norrmejerier Vispgrädde
  • 1 salt och vitpeppar
  • 11 liten gul lök
  • 11 msk Norrmejerier Smör
  • 12 msk strösocker
  • 11 liten burk ansjovisfileér
  • 11 knippe dillSätt ugnen på 150º. Fyll krustaderna till hälften med osten. Blanda ihop ägg och grädde. Smaka av med salt och vitpeppar. Fyll krustaderna med äggblandningen och grädda i ca 10 min. Hacka löken. Stek i smöret och tillsätt sockret efter en stund. Låt sockret smälta tills det blir lite gul/brunaktigt och flytande, dvs karamelliserat. Servera krustaderna lätt ljumna med sockerstekt lök, en liten ansjovis filé och dill.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.