Servera fisken medansjovissmöret, några räkor, hackad rödlökoch pressad potatis. Här har du en saftig fin fisk som toppas med det nötiga varma smöret som smaksatts med ägg och den salta ansjovisen
Samma sak med dagens fördrink… men den kommer bloggas om såklart i samband med duellen. Lägg i rödlöken, kaprisenoch pepparroten och låt allt koka ihop lite
Lägg på sallad på toasten och toppa med krabbkött, sås, kaprisoch skivad rödlök. Öppna burkarna med krabba och låt krabbköttet hänga av i en finmaskig sil
Servera omgående på varma tallrikar tillsammans med väl avrunna ansjovisfiléer på toppen tillsammans med en klick crème fraiche eller gräddfil samt lökringar
I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör. Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås
Häll på balsamvinäger och krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på Karamelliserad Rödlökmed getost som skulle vara till en lammburgare
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Rensa och skölj av ansjovisen/sardellerna. De små firrarna – ansjovisen alltså – måste nog vara osaltade, eller åtminstone riktigt ordentligt avsköljda
Du kan garnera fläskfilén med skivad rödlök, machesallad samt rostade solrosfrön. Blanda riven citron, citronsaft, örter, honung samt olivolja och smaka av med salt och vitpeppar
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.