Både matpaj och dessertpaj. Man kan anpassa innehållet i pajen efter eget smak och tycke. Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajen även bacon eller liknande
Så jäkla enkelt att göra dessa, och blir så gott. Potatischips är ju jättepopulärt världen över, men det kan vara väldigt svårt att hitta krispiga och hälsosamma alternativ
Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
vetekli 2 dl havrekross el vetekross 2 dl grovt rågmjöl 2 dl grahamsmjöl 5 dl vetemjöl 1 dl linfrön (kan skippas) 1 ½ dl rivna morötter el russin 5 tsk bikarbonat 2 tsk salt 1 liter fil 2 dl mörk sirapBlanda ihop alla torra ingredienser, väldigt noggrant (kan förstöra hela brödet annars) Tillsätt fil och sirap Häll smeten i smorda 2x2 liters formar Ställ formarna nederst i ugnen, OBS ugnen ska vara kall när de sätts in
Världensgodaste mjölkchokladsnittar och när man laddar för helg. Allmänt, Småkakor och cookies den. Anledningen till mjölkchokladsnittar denna gång var att Rebeccas klass ska anordna skoldisco i kväll och att jag tagit tillfället i akt att erbjuda mig baka kakor som ska säljas under kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.