Eller när du bara vill vara lite nyttigare. Ett hett tips är att byta ut timjan mot rosmarin, det är nästan ännu godare - men denna gången var timjan det jag hade hemma
Lägg på papper och låt lite vatten rinna av. ta ut dem, pensla skivorna och krydda med önskad krydda. Eller tills de fått rätt Krisp/färg enligt smaklägg lite papper över och "tryck" försiktigt på dem så överflödig olja försvinner
Vispa äggvitorna till ett vitt fluff, tillsätt sötningen och vispa lite mer. Lägg ett bakplåtspapper på bordet och klicka ut degen, lägg sedan på ett till bakplåtspapper och kavla ut degen
Här får ni tips på Grönkålschipsoch det är verkligen jättegott. Nu när jag inte kan träna ordentligt pga ryggen så blir det inte så mycket träningsinlägg på bloggen så då bombar jag er med mattips och annat
*I vissa recept står det att man ska torka dem på avsevärt högre värme mkt kortare tid, då blir de hårare ochkrispigare men jag tycker att mkt av den goda äppelsmaken försvinner då de "hårdtorkas" på det sättet och jag gillar det här bättre
Grönkålschips, så enkla att göra och så frasiga, jag klämde en plåt själv rakt upp och ner, ja i och för sig den första omgången brände jag så det blev rena rama Lützen-dimman i köket (så håll koll om du gör dem) men sen så, perfekta och ljuvligt goda
Blanda de torra ingredienserna m honung och smör. Lägg de grovt hackade nötterna samt äppebitarna som blandats med kanel och honug i botten på en smörad form
Kan vara det godaste (ochnyttigaste) Banana bread jag ätit. Jag gillar ändå tanken på Banana bread och om man gör det med bättre ochnyttigare ingredienser så är det faktiskt riktigt bra, både till fikat eller som mellanmål
Ät och njut av den goda glassen i gott sällskap. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Det går att få till godaochnyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Nyttiga snacks. Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.