Äter du enligt LCHF, går det självklart bra att byta ut havregrynen mot exmeplvis mandelmjöl. Dagens recept blir en chokladkaka där jag tillsatt 1 ½ msk näringsrika havregryn
Idag testade jag något nytt. Jag vet ju att man kan göra 2 minuters bröd i mikrovågsugnen och då tänkte jag att det borde gå lika bra att göra en mjuk chokladkaka
För några dagar sedan bakade jag en farligt god chokladkaka. Receptet hittade jag här. Den här gången gjorde jag ingen glasyr på kakan utan serverade den med vispad grädde smaksatt med lite sukrin och vaniljpulver
Just nu så bakar jag väldigt mycket och har massa idéer på lager som vill ut och testas. Denna chokladkaka har jag bakat flera gånger och den är SÅ god
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna