Jag fick ett mail, från en rar läsare, Petra. Hon undrade om jag kunde hjälpa henne med att förvandla den HÄR tårtan till något som passar mer till den kosten hon äter idag
Hemgjort Vaniljsocker2½ dl strösocker1 vaniljstång (torkad går jättebra)Häll upp sockret i en burk med tättslutande lock. Hemgjort Rosensocker2½ dl strösockerbladen från en stor röd rosLägg sockret i en burk med tättslutande lock
Att baka mjöl och sockerfritt är inte helt lätt, dels för att jag oftast får experimentera en hel del i köket på grund av att jag inte bara kan planka ett "vanligt" recept rakt av utan det krävs en del justeringar innan det blir som jag har tänkt mig plus att det är en djungel där ute av diverse produkter, bra och mindre bra och därför måste jag alltid läsa på om det är något för mig att använda
De serveras tyvärr oftast utan tillbehör förutom sockrad sylt. Det skapar enorm förödelse i våra kroppar som ett okänt ämne som våra kroppar inte vet vad det ska göra med utan får härja vilt och skapar ren fysisk skada i kroppen
Förekommer normalt inte i naturen ensam, utan är en del av disackariden laktos. Maltos finns sällan i livsmedel, utan är vanligare i alkoholhaltiga drycker samt i groddat ris och korn
Nu har jag gjort det jag har tänkt på ca ett halvt år att färga mitt socker så jag kan ha lite fint "strössel" att strö över cupcakesen eller på och över kakor varför inte när jag ska göra brysselkexen till jul
Välkommen måndag, en dag då mycket gått mot mig. Haft strul med mobilen och har varit riktigt uppretad men nu är det fixat och jag hoppas det ska funka
skriver Svd. ”Kryddor var länge en statussymbol och innan sockret gjorde entré bland adel och kungar på 1600-talet så definierades god smak av bakverkens kryddighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.