Även om jag försöker låta bli att äta rött kött, händer det att slinker ner en bit ibland. Jag äter bara kött av god kvalitet och aldrig, aldrig fläskkött
Det är inte många ingredienser med i receptet men det krävs faktiskt inte så mycket mer för att njuta av en otroligt god middag, var smak har sin plats och det finns ingen större konkurrens på tallriken
Den lilla ansträngning det krävs ger så himla mycket tillbaka. Om. Om mig. Mitt namn är Frida, jag 25 år, bor i Uppsala och avslutade mitt sista år till kostvetare nu i våras
Pommes duschessKokt potatis för 4-5 personer1-1½ dl Grädde2 äggulorsaltpepparPersiljastor klicka smörPersillade2 dl riven västerbottensostGör så härPressa den kokta och varma potatisen, blanda i smör, äggula, salt, peppar, grädde och vb-ost och rör ihop med elvispen
Är ju snart 2år sen de skrevs och nu har man hunnit testa fler sorter och jag tänkte därför att de var dags med en uppdatering av vad jag tycker om de jag provat
Igår var sista dagen på höstterminen och efter en tårfylld avslutning i aulan (jag gråter för minsta lilla nu för tiden, men det här var ganska befogat
Aldrig behövs god mat så mycket som i denna månad. Januari är hemsk. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet att den följs av februari och mars, ytterligare två av de månader som jag upplever som årets tyngsta
Mobiltelefonkameror är så himla bra. Plötsligt upptäcker man att man faktiskt fotade flaskan till det goda vinet som dracks till kalkonmiddagen hemma hos vänner häromveckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.