) Resultatet blir en helt TV-kompatibel middag som kräver (nåja) en brödbit och ett par kalla till. Det här är enkelt, det tar 4-5 timmar så du hinner göra massa annat under tiden, tex ta ett par öl i solen
Passar perfekt som tillbehör till alla former av kötträtter, men speciellt till pulled pork. Idag blir det ett recept på något som är jättelätt att göra och så gott
Till nyårsmiddagen hade jag köpt hem ett knippe sparris som jag inte hade bestämt hur jag skulle tillreda och tyckte det kändes lite fantasilöst att bara koka dem men så fick jag se ett recept med haricots verts som jag tänkte att det måste ju funka även med sparris, och det gjorde det, ett perfekt tillbehör till kött
Du behöver500-600 gram nötfärs2 tärnade morötter1 tärnad palsternacka1/2 tärnad kålrot1 hackad löklite krossade tomater om man vill (inget måste)1 1/4 dl grönsaksbuljongnågra lagerbladTimjan, salt, pepparGör så härFräs köttfärs, en halv lök,krydda med salt,peppar (ev spiskummin)
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
I med köttet. ReceptTillbehör 1 dl olivolja. Grilltider. Då är det bra att ha en god marinad på lager. Denna marinad är supergod och med det som blir över gör man en bbq-sås
Strimla köttet och och stek det lätt. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min. 1 kg kött t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.