Lägg i en klick smör och fräs någon minut tillsammansmed en hackad scharlottenlök. börja med att steka kantarellerna i en stekpanna utan smör tills vätskan försvunnit
Koka potatisen med skal nätt och jämt färdig. Blanda kesella med vitlök. Låt svalna något och skiva. Pensla köttet med olja och krydda med salt och peppar
Lägg sparris och tomater på plåten tillsammansmed det andra och servera med köttet. Den som vill tar även lite svartpeppar och kanske något med mer smak, t
Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Jag blir förstås väldigt glad om du köper min grillbok som ett litet tack för alla recept jag delar med mig av gratis härinne
Vi serverade med revbensspjäll, ett gäng goda grillade korvar, variationer av senapoch inlagd lök. Skrubba potatisen ordentligt och koka tills klar, låt svalna och dela i mindre bitar
Gnid in entrecoternamed olivolja, salta peppra och stek dem i en riktigt het grillpanna (två omgångar på varje sida så att man får ett tydligt och snyggt rutmönster)
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.