Ugnsrostad potatissallad med senap och getost till grillad entrecote
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färsk potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 squash (250 g)
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 påse mangoldskott (ca 70 g)
  • 1 kruka basilika
  • 200-300 g getost i bit
  •  
  • Dressing
  • 4 msk cidervinägersenap eller annan grov osötad senap
  • 3 msk pressad citron
  • 3 msk vatten
  • 1-2 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 4 skivor entrecote (á 150-200 g)
  • 1 tsk salt
  • 4 krm nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.