I originalreceptet serverades biffarna som burgare i hamburgerbröd, men vi käkade dem med rostade rödbetor och en kall sås med fetaost och paprika (se här)
Skär den andra citronen i skivor och klyfta lökarna och lägg ner lök och citronskivor i formen tillsammans med de gröna bönorna, blomkålsbuketterna och vitlöksklyftorna
Rulla nu den ena sidan av plastfolien medtofu över toppen på färsrullen och använd plastfolien för att sedan rulla färsrullen över den andra, precis som du skulle rulla ihop en sushirulle
Forma till biffaroch stek på medelvärme i rapsolja. Nu när jag lagat en del ”biffar”, bollar och falaflar har jag lite inspiration att ta från alla olika recept
Servera biffarnamed grönsakerna och crèmen. Mixa ihop crèmen och stek biffarna i smör. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung
Servera med blandade bönoroch kikärtor med balsamvinäger, salt och peppar och färsk grönkål. Vi har experimenterat med probiotika för att göra vegansk yoghurt och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.