I originalreceptet serverades biffarna som burgare i hamburgerbröd, men vi käkade dem med rostade rödbetor och en kall sås med fetaost och paprika (se här)
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Om du har en halv sötpotatis, lägg den med snitt ytan ner på en plåt. Toppa med broccolimos, keso, ugnsrostade kikärtor (se receptlänk ovan) och granatäppelkärnor
-Frasiga veganska raggmunkar med rökig och knaperstekt tofu. Att kombinera med nudlar är klassiskt och alltid smarrigt, men visste du att det faktiskt går utmärkt att variera med pasta
De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texas chili med tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
Morots- och kikärts biffarmed parmesan. Forma till små biffaroch vänd i panko (ströbröd) och stek på hög värme par minuter på varje sida tills dom blir gyllenbruna
Stek mjuk i hälften av smöret, krydda med salt och peppar. Salt och peppar. Rör ner senap, vinäger och Worcester, låt puttra medan du steker köttet och sötpotatisen i varsin panna
Skala och riv rödbetan på den fina sidan av ett rivjärn. När jag skriver det här är det fortfarande några dagar innan jul, men när ni läser det har det precis varit jul ochmed största sannolikhet börjar ni bli ganska trötta på julmat och har börjat få lätt ångest inför nyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.