Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
När rödbetorna kokat klart, kyl dem i kallvatten och skala dem. Har du inte ätit färska rödbetor ännu är det hög tid att njuta av primörena, en god getostkräm till en en fullträff
Det är så enkelt att göra allt i ugnen men eftersom rödbetor färgar av sig så mycket använde jag tre olika formar, en till laxen, en till rödbetornaoch en till resten
rödbetor. Skölj dom därefter i kallt vatten och dra av skalet. Blanda salladen och betorna med olivolja och citronsaften precis före servering och smaka av med flingsalt
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Ville tipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela min familj älskar. Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenaten och sötpotatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.