Ingredienser4 dl torkade kokbönor, till exempel borlotto, cannellino eller bruna bönor5 dl snålröra eller annan kokt och smakrik tomatsås med vitlök och lökchili1 dl olivoljasaltpepparturkisk yoghurt
Blanda i bönor och smaka av med salt och peppar, vänd ner persilja. Fräs soffritto-ingredienserna mjuka i olivolja i en kastrull i några minuter utan att de får färg
Inlägget Ugnsbakade veganska biffar med tofu och bönor dök först upp på BakingBabies. Blanda alla ingredienser förutom bönor, mjöl och panko i en mixer
Efter en tävlingsturnering i schack för barnen blev det idag en proteinrik middag, tyvärr ingen middag barnen jublar till, men det slinker ändå ner några bönor
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
. I fredags plockade vi fram de sista torskfiléerna efter Fredriks fångst under 2012. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.