Dags att plocka varsin kycklingfilé, lite av den goda röran och så på med potatisriv och broccoli. Det jag har lagt till utöver min vanliga variant är purjolök och vispgrädde i blandningen som läggs över kycklingfiléerna innan ugnen gör sitt
Det enda man behöver göra är att steka på kycklingfiléerna så de får en fin färg. Skär den andra citronen i skivor och klyfta lökarna och lägg ner lök och citronskivor i formen tillsammans med de gröna bönorna, blomkålsbuketterna och vitlöksklyftorna
Med spenat i risotton får man ett gott tillbehör. Servera lax och spenatrisotto på varma tallrikar. Dela laxen i två portionsbitar och lägg dem på ett ugnsfat med lite olivolja
Bryn kycklingfiléerna på båda sidor och krydda med peppar. garnera med några droppar olivolja och. Skär ett snitt i kycklingfiléerna och fyll med fetaost
Smörj en ugnssäker form med lite olivolja. Servera med crème fraiche parmesan vitlök och fetaost. Skär kycklingfiléerna i 2-3 bitar var. 600-700 g kycklingfilé. 5-6 medelstora potatisar
Idag blev det kycklingfilé i ugnen med ett täcke av bruschettakrydda. Ugnsgrillade grönsaker med potatis gör vi rätt så ofta, fungerar ihop med det mesta
Ugnsbakad fänkål med brynt smör till, det är grejer det. Till fänkålen hade vi saftig kyckling, ris och en gräddig sås med smak av rödvin och svartvinbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.