Koka upp Milda med fonden. Smörj en ugnsfastform med Milda. Servera gärna laxen med en fräsch sallad. Tillsätt fänkål, morot, citron och vitlök, låt sjuda i ca 3 min. Om det blir ris över kan ni använda det till det stekta riset med kycklingkebaben 2½ dl Milda mat och visp 26%. 1 morot
Häll pastan i ugnsformen och blanda noga med olivolje- och vinskyn. Gnid in kycklingen med citronsaft och strö sedan kryddblandningen över kycklingen
Pasta på gårdagens bröd2 ägg 160 g brödmjöl (mixat torrt bröd) 40 g vetemjöl (ekologiskt) vatten. 1Pesto på vintage örter och blad2 krukor blandade örter, vissna (eller blad och blast från grönsaker, t ex morotsblast) 100 g spenat 1 klyfta vitlök 80 g solroskärnor 50 g parmesanost (eller ostskalkar) olivolja salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.