Servera med olivolja och krasse. 1500 g färska blandade tomater. 1400 g spagetti eller linguine 500 g färska blandade tomater 6 klyftor vitlök 3 msk smör 2 askar smörgåskrasse 3 msk olivolja salt och pepparKoka pastan riktigt al dente i välsaltat vatten, spara en kopp pastavatten. När vitlöken är mjuk, lägg i spagettin och en koppa pastavatten i stekpannan och låt den koka med vitlöken i 1 minut
Strimla rotsakerna och stek på medelvärm tills de börjar mjukna lite. Riv i lite färsk ingefära i teet, ät gari (går utmärkt att snacka på utan sushi) eller använd i maten
Strö över räkorna och servera medfärskpasta. Föredrar färska. Många lättlagade vardagsrecept med ingredienser som man ofta har hemma eller bara behöver köpa till något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.