Skölj sedan snabbt av den i kallt vatten och torka av med hushållspapper. Ställ in fisken i ugnen i 4-5 minuter, ta ut och häll av det avrunna vattnet. 800 g torskrygg eller torskfilé. 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen. 800 g torskrygg eller torskfilé 0,5 l vatten 0,5 dl salt 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen 2 morötter 2 schalottenlökar 12 svarta oliver 0,5 citron, pressad saft olivolja salt och svartpeppar 1 dl ströbröd 1 citron, rivet skal 1 dl persilja, finhackad 2 tsk torkad timjan 2 msk pinjenötter 1 dl olivolja citron, till servering
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenat och det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
varmrökt laxfilé. Skölj dom därefter i kallt vatten och dra av skalet. Blanda salladen och betorna med olivolja och citronsaften precis före servering och smaka av med flingsalt
Dessutom lite ugnsbakade körsbärstomater som jag lagt in i olivolja. I somras när vi gjorde ett litet stopp i Västergötland och huserade på Sjöbacken Gård B & B kunde jag inte motstå ett örtsalt med smak av apelsin och ingefära
Härliga kycklingben som bakas av i ugnen på en läcker bädd av potatis, äpple och lök, och det bästa är att när allt är klart har det även blivit en läcker skysås i botten
ugnsbakad gröt. Resten av apelsinen kan du spara till servering. ugnsbakad apelsinchokladgröt toppat m keso, apelsin o mandelUgnsbakad apelsinchokladgrötlite mindre än 1 dl havregryn1 tsk bakpulver1 äggvita2 msk kaffe3 msk apelsinsaftinkråmet från ½ apelsin(+lite rivet apelsinskal)sötning efter smak (behövs inte)1. ) Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter
Dagen börjades på bästa sätt med min nya favorit, ugnsbakad gröt. Ugnsbakad gröt,. ) Spana in den grymma tjejens blogg, en av mina favoriterav träningsbloggar
Smaka av med salt och peppar och severa. Om jag får tag på ett stycke lax en helsida eller gärna en hel tycker jag det är godast att ugnsbaka den på låg temperatur lite längre
Läs mer om dina ostfavoriter. Lägg fisken med skinnet upp och tillaga i ugnen på 100º, tills fisken är klar och skinnet lätt kan dras av. 600 gram rödingfilé , med skinn
Serverade sedan köttet uppskuret i skivor på de ugnsbakade potatis- och jordärtskockorna, den stekta svampen, skysåsen och så några inlagda gröna tomater för sötsyrans skull
Det tar ungefär 30 minuter att få klar denna variant avugnsbakad falukorv med tomatsås och grönsaker. Ställ in formen i mitten av ugnen och låt stå i 20 minuter
För ett tag sedan delade jag ju med mig av ett recept på vegopaj med ett pajskal gjort av bönor. På ett litet ställe, på en bakgata i Trastevere i Rom avnjöt jag tillsammans med mina väninnor min allra första pizza, och den var himmelsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.