Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakadefisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippedill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Likakrispigt som vädret varit är denna färggranna tallrikmedugnsbakad torskrygg, toppad medräkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihopmed mango och granatäpplekärnor
De fräscha räkornabidrarmedkonsistens och rödlöken ger det där lilla extra bettet. Här serverar jag vällagad mat från grunden med endast MSC-märkt fisk, svenskt kött och fågel samt mycket ekologiskt och KRAV-märkt
Igår åt vi en riktigt god middagmed lax, zucchinispasta och en kall sås meddill och räkor. Såsen görs med fördel några timmarinnan men annars funkar det om den får stå en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.