Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik medugnsbakadtorskrygg, toppad medräkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Ugnsbakad rimmad torskrygg. Torskrygg är klassiskt, lättlagat och mycket, mycket gott. Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja
Toppa medräkorna innan servering. Även Maria Montazami med make var där. Supén bestod av Carpaccio, Hälleflundra med sparris-risotto och till sist kaffe med creme brulee
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
torskrygg. Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt. torskrygg. Tillsammans med potatispuré och små fina ärtor smakade det smaskens
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Strimla dom soltorkade tomaterna och rör ihop med baconet och löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.