Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokos och havregryn ovanpå
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Är gärna det ugnsbakade citronköttet också. Släng bort den traditionella grillkryddan och sojan ett tag och krydda med citron ochmynta så får du en kyckling som andas lite vår i luften
Bred ut ananasringarna ovanpå, ringla på lite av spadet. Skiva falukorven tunt, tillsammans med skivad gul lök och vitlökskross, och stek tillsammans med smör i en medelvarm stekpanna tills de får stekyta
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.