Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakadbakpotatis, klassisk rödkål samten topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Då benen började få färg tillsattes grovt hackad morot, grovt hackad lök, lätt krossad vitlökochtomatpuré som fick fräsa medtilläven dessa hade fått ordentligtmed färg
Grädda några falser ovanför rödbetorna tillspotatisen är vackert gyllene. Lägg dem på en plåt medvitlöken, ringla olja över, krydda med salt, peppar och timjan
Pressa ut vitlöksgosetmed hjälp av knivens breda sida, några klyftor i taget får man ta. Men nu till det den här bloggen faktiskt handlar mest om - MAT
Grovriv äpplenamed skalet på tillsammansmedvitlöken, lägg i en skål och blanda ner yoghurt. Klyfta potatisenoch lägg på en ugnsplåt, ringla över några matskedar olivolja och raps/matolja och smaksätt med salt och peppar
2 kg fast potatis, med skal 1 kg körsbärstomater 2 dl olivolja 100 g vitlök, klyftor med skal 15 g rosmarin 1 msk tomatpuré 150 g färsk timjan salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.