4 pers500 g solmogna tomater1 röd chili2 msk riven färsk ingefära250 g sockerrivet skal från 0,5 citron2 hackade vitlöksklyftor2-3 msk vitvinsvinägerSkär tomaterna i klyftor och skär bort kärnhus och skal med en vass kniv
Och tränar man brukar man komma in i bra matvanor igen ganska snabbt. Jag och David kommer åka till några vänner i Norrköping där vi ska träna, gå långpromenader med hundarna (de har också två amstaff, men har tikar så det kommer bli kaos, ha ha), äta god mat och bara umgås
Det blir supergott, gärna med en gräddig vitvinssås till och en god sallad. creme fraicheICA´s tärnad ost i olja med grillad paprikariven parmesanostVissa gillar att skala potatisen här, inte jag
Beräkna minst två minipizzor per person, de har en rykande åtgång. Lägg osten mellan två bröd och stek på bägge sidor i torr stekpanna tills brödet fått lite färg och osten smält
Vart tog helgen vägen. För jag har inte hängt med på att det redan är TISDAG. Helgen gick alldeles för fort (som vanligt) och igår stängde jag av helt när dimman tog över Göteborg
Ta fram degen och dela den i två delar. Blanda majjon med solrosolja och vitvinsvinäger. 0,5 dl vitvinsvinäger. 3 msk vitvinsvinäger. 0,5 dl vitvinsvinäger. 3 msk vitvinsvinäger
Grilla marshmallows och lägg mellan två kex. Gör två foliepaket med dubbel folie. Foliepaket med svamp, feta och annat gott4 port250 g champinjoner1 fetaostgrillkrydda8 cocktailtomaterfärsk persiljasmörklickar1 vitlöksklyftaGör två foliepaket med dubbel folie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.