Och kan jag bli friskare och mer energifylld med åren så kan även du det det. Jag har alltid haft en mycket stort intresse av kost och hälsa, och visst sjutton har jag provat en del mer eller mindre konstiga "metoder" som utlovat hälsa och viktnedgång genom åren
Och kan jag bli friskare och mer energifylld med åren så kan även du det det. Jag har alltid haft en mycket stort intresse av kost och hälsa, och visst sjutton har jag provat en del mer eller mindre konstiga "metoder" som utlovat hälsa och viktnedgång genom åren
Får se om det är någon som hittar tilbaks hit igen. Tänkte starta min come back med att bjuda på ett recept på en tårta som jag gjorde till min sons födelsedag
Göta-pepper vad tiden springer iväg JUST idag. Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Han fick åt cupcakes först sedan hans syskon fick också och alla mina barn blev glada. Nu min lilla Adam är tvåår gammal och mamma älskar dig jätte mycket grabbe
Så ni förstår nog att vi hade flera matlådor med denna rätt i fler aveckor. För en si så där 10 årsedan hade vi en favorit här hemma som bestod av kycklingfilé med en sås gjord på grädde och ingefära
Smält gelantinet o rör ner i oströran, sedan i med potatisen. Menyn var snarlik och dukningen likaså *ler* Eftersom det bara är nyår en gång om året är det en bra dag för "blingbling" så det blev en dukning med mkt glittrande guld
Vispa grädden (inte för hårt). Vispa grädden (inte för hårt). Själv ska jag beta av en gedigen to-do lista, maila, redigera bilder, beställa hem hudvårdsprodukter som av någon konstig anledning har tagit slut på en och samma gång (usch det kommer kännas i plånboken) och förhoppningsvis räcker energin till ett litet onsdagsbak också
Dom här två rätterna går dessutom väldigt bra att förbereda dagen innan vilket jag gjorde. Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.