När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Lite i sista sekund till ikväll kanske men jag tänkte tipsa om en enkel hallondessert, om inte till idag så kanske de kan vara något och smaska på till helgen
Imorgon åker vi till Grekland, närmare bestämt Kreta och byn Makrigialos. Vill först påminna er om tävlingen som jag har på bloggen nu, chansen att vinna en fantastiskt Smakbox
Detta inlägg ochtävling har jag fått möjlighet att hålla tillsammans med Kitchentime. Och gott. Tävlingen hålls på Instagram (där jag heter bakasockerfritt)
Anna var hemma och vi lagade och stökade tillsammans och det här blev gott tyckte vi. Paprikorna började se lite trötta ut men håll i er vad pigga dom blev när dom fick sällskap av svamp och
Igår var Moa, Dennis och lilla Ebbe här. De var så gulliga och köpte med sig massa potatis (och genom misstag även en massa massa lök, kanske blir en löksoppa toppad med bröd och ost på de lökarna)
För några dagar sen åt vi middag på Texas Longhorn i Hornstull och det var både gott och trevligt. Nu när vi har flyttat till Sjövikshöjden så inser man att det inte tar så lång tid att ta sig in till stan kollektivt och den här gången åkte vi buss och sen tunnelbana och eftersom bussen stannar precis utanför dörren så var det väldigt bekvämt
Idag tänkte jag tipsa om några trevliga vita viner som vi gärna bjuder på här hemma. Jag har också lagt in tips och länkar till några passande recept som finns i bloggen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
I går var jag på höstens första vinprovningsträff tillsammans med mina trevliga väninnor. Det är tidig lördagsmorgon och jag sitter ensam (övriga familjen sover fortfarande) med en kopp kaffe och en enkel smörgås och njuter av tystnaden och den vackra morgonsolen som med sköra guldstrålar letar sig in trädgården och skapar ett nästan magiskt skimmer
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kyckling carbonara och en tävling med fina priser. Kyckling är ju lite snällare mot min kropp och vår miljö än rött kött och så blir det så himla gott med knaperstekt kycklinglårfilé i carbonaran
Därefter utser representant för Blue Dragon samt Salt&Peppar vinnarna, som kontaktas via mail. Och om du tar dig igenom hela det här inlägget så finns det en tävling på slutet där du kan vinna en massa sushi-produkter så att du också kan göra det själv
Tävlingsfråga. Jag är en kött och potatistjej och har endast smakat sushi på en skitvidrig och otroligt otrevlig restaurang på Drottninggatan i Stockholm
Då är det väl lite extra bra att priset i den här fantastiska tävlingen är just en pizzasten, med tillhörande pizzaspade och ett ex av min senaste vegetariska kokbok – Jävligt God Husman
Inledningsvis är det en svensk tävlingoch vinnaren går vidare till den internationella finalen. Jag hoppas såklart att du lägger din röst på mitt recept, salsicciafylld salviakyckling med potatiskaka och grön valnötskräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.