Igår så bakade jag lussebullar så vi har nu tilltredje advent, lucia och alla andra juldagar och så passade jag på att göra mormors franska kola som jag ääälskar mest av allt julgodisi hela världen
Nä förlåt att jag tog riktigpaprikaiställetförpaprikapulverliksom. Kan viinte ha sån där soppa som dom har i skolan, har yngste sonen frågat vid ett flertal tillfälle
Har redan börjat tänka tillkring sonens student nästa år, och tänker att vi kanske ska ha något att bjuda gästerna på för att hålla dem lite sysselsatta innan alla är på plats och maten är framdukad
Det var faktiskttillviss del efter att jag igårtittadeigenombloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
För den som önskar en aningsötning så går det naturligtvis också bra. När det gäller mejerier tycker jag att yoghurt är mindreaptitdrivande än grädde, kanske för att den är syrlig
strö över maizena och låt koka litetill så att det får en schysst konsistens. Jag brukar göra detta så fort klyftisarna är i ugnen så kan såsen stå och gotta tillsig ett tag och så värmer man bara på liteinnanserveringen
För att få extra smak på dom tilsatte jag lite gräddkolaessens, blev mer smak på dom då. Dessvärre blir de ganska smaklösa och lämpar sig bäst för kakor med glasyr, glasyren isig är ju så söt och strösslet med,så då är denna kakdeg perfekt
Kolan går att förvarai kylskåp och är då ikonsistensen som en mjuk fudge. Iställetför att köpa smörkola i affären, som så klart innehåller en massa skit, kan man faktiskt enkelt slänga ihoplite smörkola själv som dessutom är LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.