Inredningen är trevlig men en klar pub/bar-del och en restaurangdel. Jag blev inbjuden till deras öppningskväll för några år sedan och jag är lika positiv efter detta återbesök som jag var då
Vi har ätit italiensk på en av våra favoritrestauranger och besökt vårt absoluta favoritställe i stan, Torvehallerne, där vi kan botanisera runt, sniffa och smaka i flera timmar
go greens på konserv i köttfärssåsen som serverades på måndagen. Som ett första inlägg under temat storkok gör vi tremiddagar av en stor sats köttfärssås
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Jag har ett stort I-lands problem. Lovar dela med mig av lite recept på bland annat en underbart god mjölkchokladfudge, bara Petra slutar sitta på receptet
Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.