I går gjorde jag i ordning några kycklingfiléer som jag fyllde med pesto, mozzarella och salami, se'n var det tänkt att Leif skulle grilla dem när han kom hem från jobbet
Wow, onsdagen är redan här. Jissus, min första arbetsvecka har redan tagit sig igenom halva tiden. Jag är trött, lite lätt mörbultad och har inte helt ställt om mig till "vardagslivet" än
De klassiska kryddorna till lammstek är ju rosmarin och vitlök och det använde jag till den här lammsteken men jag valde även att fylla den med pesto vilket gav en väldigt god kryddning
Oj oj oj. vad mätt jag är. och vad nöjd jag är. )Kvällens middag blev över förväntan god. Hade föreställt mig att det skulle bli bra men överträffade mig själv
) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
En tomatsallad behöver inte alltid serveras kall. eller vänta det skall den aldrig göra. den skall alltid vara rumstempererad för att den skall smaka som bäst
Pestofyllda tomater (2-4 st)2-4 stora tomater (2 bifftomater eller 4 vanliga)1/2 kruka färsk basilika2 msk pinjenötter2 msk näringsjäst1 msk olivolja1 msk citronsaftHimalayasaltSvartpepparSkär locket av tomaterna och gröp ur det blöta i dem (spara de köttiga väggarna)
Zucchinirullader fyllda med svamp och två sorters ost - och toppade med en tredje ost - har jag sagt att mitt motto i livet är everything gets better with cheese
Används även i receptet raw coleslaw och pestofyllda tomater. Ingredienser4 dl cashewnötter2 msk äppelcidervinäger1 tsk himalayasalt3 dl vattenGör så härBlötlägg cashewnötterna i minst 4 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.