Kassera alla musslor med trasigt skal eller de som inte sluter skalet när du knackar på det. Att som här göra en bouillabaisse från grunden måste ta en del tid i anspråk
I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Krama om den där personen som betyder så mycket för dig, ge kollegan en välförtjänt klapp på axeln, gläds åt att bilen startar trots vinterkylan, njut av maten du äter och – inte minst – klia hunden lite extra bakom örat
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasiga bitar när paketet öppnats
Något jag aldrig trodde jag skulle göra. Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem
) Jag kände mig lite hängig igår och hade nåt konstigt lock för örat så jag tog en vilodag. Jag kommer köra på 17 km/h på intervallerna och 8,5 km/h på vilan
Att öra egen pajdeg är inte svårt men det är ännu enklare att använda färdig smördeg på rulle så har man ont om tid och vill ha middagen på bordet snabbt så rekommenderar jag att använda färdig färsk smördeg på rulle
Häll av dem och plocka bort musslorna som inte har öppnat sig eller som har trasigt skal. Man kan såklart använda sig av riktiga grillformar men jag brukar göra egna i form av vanligt foliepapper
Den här mumsiga risotton åt Anette och jag förra helgen och receptet är från Allt om mat. I originalreceptet skulle det inte vara med parmesan, men visst tusan ska man ha det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.