Denna ljuvligagratäng avnjöt jag till lunch idag tillsammans med en bit stekt tonfisk, mmmmm. Idag måste jag bara dela med mig av ett recept som jag hittade hos Monkan
Och väldigt gott att ha med till matlådan. Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. In med kycklingen i 15-20 min. Servera med ris och sallad 4 personer
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. att strö över gratängen. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det steka med tillsammans med champinjonerna så det blir mjukt och glansigt utan att det tar färg
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. Det är ju lugnt, tänkte jag och började genast fundera på om man skulle göra en god tårta med nötbotten eller en brownie med glass
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg. Skulle du råka ta för mycket så red av det med lite vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.