Gick hem ett munkjärn rikare och det ska bli riktigt spännande att få prova på att använda det. a ett efterrättssrecept som ska användas idag till Håkans stora glädje, vad det är får ni vänta lite med att få veta
Alltså - jag presenterar Biff Voronoff. Skulle oskicket att hälla ketchup i "den svenska Stroganoffen" kunna komma sig av att man blandat ihop Stroganoff med Voronoff
Och äntligen kan jag komma igång med min löpträning, igen. För mig är variation i min träning viktigt. Jag försöker att hinna med att träna regelbundet
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Haft ledigt några dagar och har därför passat på att röja undan lite i lyan…. Sverigeturné som följde premiären kom showen att bli omåttligt populär, både bland den engagerade publiken och pressen
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Tiril hade ju simskola ikväll också så då passade jag på att simma igen, som förra veckan. Nu med nya mobilen har jag mer plats för appar så har börjat med Runkeeper igen, har ju tränat iallafall också men det blir liksom lite pepp att "dokumentera"
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Skulle inte palla strikt LCHF-kost, hehe. Extra plus då det går fort att baka och är lätt att variera. Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Detta beror på att den mesta frukt och bär innehåller enzymer som bryter ner c-vitamin. Vid den här tiden på året, precis innan alla bär och frukter börjar mogna, så gör jag ”rensa ur frysen”-saft
Vidare behöver man t-sprit till brännarna och så naturligtvis någonting att röka i den lilla låddan. Men nu svävar vi ut i det blå, det är ju inte Petters följe som ska bjudas på lax - det är ju ni
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
-) Eftersom jag är hemma med Rasmus så får hon inte gå på fritids som dom andra får så hon har haft ett låååångt jullov, vilket vi ju givetvis tycker är mysigt men hon saknar allt sina kompisar ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.