Toscaäpplen eller Toscapäron med vaniljsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 äppel- eller päronhalvor
  • färska eller från burk
  •  
  • Toscaglasyr
  • 1 dl sötmandel eller nötkärnor eller ca 50 g flagad mandel
  • 50 g magarin
  • 0.75 dl socker
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk mjölk
  •  
  • Vaniljsås
  • 1 ägg
  • 1 msk socker
  • 1 msk potatismjöl
  • 4 dl mjölk eller matlagningsgrädde
  • 1-2 msk vanilj- eller vanillinsocker eller ½-1 Vanila
  • (Vispad grädde)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.