Färsk tortellinimedostfyllning, färsk korv, pestooch getost, mums. Koka tortellininenligtförpackningen, blanda pastan medpestooch chevre lägg upp på tallrikaroch toppa med korv och tomater
TortellinimedOstsåsochparmaskinka. Färsk TortelliniOstsås (hemmagjord på smör, mjöl, grädde, riven ost, salt ochpeppar)ParmaskinkaSparris TomatKoka Tortellinin lägg upp på tallrikarochringla över ostsåsen
Alternativt, stek både aubergineochzucchini halvmjuka irikligtmedolivolja. Vanligtvis har man vit sås smaksatt med ost i moussaka, men eftersom jag skulle göra en glutenfrivariant blev det bara yoghurt med två sorters smulad ochriven getost i
Först ut i år blev denna lättlagade krämiga pasta medzucchini, grädde ochpesto. Värm under omrörningoch späd med det sparade kokvattnet, litei taget, under tiden (allt vatten kanske inte går åt)
Servera soppan medriven parmesanost ochpesto som toppas på soppan. Jag älskar att varieraolika sorters soppor… Här är en variant som självfallet kan göras vegetarisk men den är riktigt god medrikligtmedköttbitari
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammansmedPesto alla Genovese ochzucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Frästes en stund iolivolja (släng ilite tunt skivadvitlök om du inte ska fjäska för kostymer efter lunchen), och belönades för sin nya, lite gyllene färg medpesto
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihoppestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Vi köper ibland ett kilozucchinii affären och gör två långpanneplåtar medzucchinirundlari olja som man sedan kan ha som tillbehörtill kött eller kycklingrätter, i en pasta eller en god sallad
Under tidentortellini kokar fräs upp svampen, jag använde kantareller men det funkar med t. När tortellinin är färdigkokt, blanda den frästa och kryddade bladspenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.