Torskburgare med fänkålscoleslaw
Roberts Kök -
Roberts Kök -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskbiffen
  • 4 st torskfiléer
  • 1 st ägg
  • 2 msk ströbröd
  • 2 msk grädde
  • 1 msk kapris
  • 1 knippe gräslök
  • 1 knippe dill
  • salt
  • vitpeppar
  •  
  • Fänkålscoleslaw
  • 300 g vitkål, tunt strimlad
  • 1 st fänkål, tunt strimlad
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 0.5 citron, saften
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 tsk kaprisspad
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 knippe dill, finhackad
  • (dillen på fänkålen, finhackad)
  • salt
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.