God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Låt pralinerna stelna i kylskåp innan du avslutar med en klick choklad på toppen. Jag gjorde Toffifee till Julbordet på Levar Hotell i Nordmaling, dom blev väldigt uppskattade och smakade precis som köpes fast godare sas det
Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Börja med att lägga sillen i en sil så all vätska rinner av. 400 g inlagd sill (5-minuter sill eller egengjord). 3 msk fryst hackad dill (givetvis går det bra med färsk också). 3 msk fryst hackad dill (givetvis går det bra med färsk också)
Det jobbiga med att börja jobba igen är att man måste sätta klockan och gå upp tidigt, så otroligt skönt att ligga och sova tills man vaknar av sig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.